2018-08-14: SubTechSweden träffade Lighhouse

2018-08-15
Har hänt
SubTechSweden
Ett möte har hållits mellan Lighthouse och SubtechSweden för att koordinera vissa av våra aktiviteter

Lighhouse  arbetar med innovation och forskning kring sjöfarten till största del på ytan, medan SubTechSweden har undervattensdomänen som sitt verksamhetsområde. Vi diskuterade om och hur vi kan koordinera oss. En viktig fråga som vi identifierade var att motverka den synbara splittring som området sjöverksamhet/innovation/forskning uppvisar. Likt andra områden har vi flera aktörer som verkar inom olika delar inom området. Vår uppfattning är att området inte är splittrat men det behövs ett pedagogiskt grepp för att enkelt kunna visa hur området ligger till. Vi kommer att arbeta med bland annat denna fråga under hösten.